Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle, ale není jen vina Nečase a politiků jemu podobných. To je zejména vina jeho voličů, kteří mu a jim obecně léta tolerují jejich amorální a asociální chování. Vždyť ještě teď tu píší voliči modrých ptáků o tom, že policie útočí na demokracii, když jde po korupci politiků. A stejně jako Nečas označují korupční jednání jako standardní součást politiky. A to všechno proto, aby nevyhráli ti druzí. Účel zkrátka světí prostředky. Jsou to sice zloději, ale jsou naši. Potom se člověk nemůže divit, že do druhého kola prezidentské volby se dostanou dva politici, kteří mají na triku absolutně nejvíce korupčních a privatizačních skandálů v historii. Miloš Mlha zkrátka nekrade. Kradou jen všichni jeho spolupracovníci a on jim to dovolí. O Karlovi ani nemluvím. Jací voliči, takoví politici. To je přímá úměra. Milion slušných, poctivých a morálních voličů si přece nezvolí stranu plnou nemorálních politiků.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že všichni zparchantí až po svém zvolení. Volila jsem slušného Nečase a jaký prašivec se z něj vyklubal!

To se opravdu nedalo vědět předem.

1 1
možnosti
Foto

Žertujete? Nečas pochází z rodiny bolševických papalášů, profesionálních funkcionářů KSČ. Ostatně je pozoruhodné, že všichni tři dosavadní předsedové naší největší pravicové strany mají stejný původ, jejich rodiče byli zápalenými straníky a oni sami byli kádrovými rezervami strany a aktivními funkcionáři svazu mládeže. Takže Nečas jako svázák-katolík nikdy nevyhrál volby v čele kandidátky ODS, dokonce ani ve městě kde žil. Mělo to svůj důvod. Místní voliči totiž dobře znají jeho kariéru a hlad po moci. Tento pan "Čistý"si s sebou nesl dost špinavý náklad. Ostatně o jeho morální úrovni svědčí nejlépe rychlost s jakou tento katolický otec čtyř děti skončil v posteli s první ambiciózní, vyplní stranických matraci. Je pravda, že díky ní se jeho tah na branku v posledních letech dost zvýšil. Opomíjený funkcionář okresního formátu, který nedokázal oslovit voliče dělal kariéru aspoň ve straně. Co za tím stojí věděli samozřejmě všichni jeho kolegové. Proto také ve straně obdržel trefnou přezdívku Peter Nagy. Jako ministr asociálních věcí a nucené práce ničím nevynikl. Snad jen jeho plán na zavedení propouštění bez udání důvodu, který by v podstatě znamená konec odborů byl vskutku originální. A do čela strany a konec konat i vlády přišel jako slepý k houslím. Díky Topolově velké hubě. Ve volbách dosáhl jeden z nejhorších výsledků ODS v historii. Od voleb 2006 ztratila ODS za pouhé 4 roky celých 800 tisíc hlasů. Zhruba tolik jich získala TOP 09. Nikdo nemůže být čistý v řadách politiků ODS. Celá va strana je shnilá od samotných kořenů.

0 0
možnosti
Foto

N91e28l41a 26P10a44l19o98v91á

20. 7. 2013 10:31

Nežertuji ani trošku...

Mám pana Nečasně stejně plné zuby, jako Vy, ale většinu toho, co uvádíte, jsme se dověděli až po volbách, kdy už bylo pozdě. Kdybych věděla, jak arogantně se bude chovat ke svým voličům a že si bude vydržovat milenku ze státních peněz, určitě bych jej nevolila.

Jeho rodinné poměry jsem neznala, a i kdybych znala, byla bych schopna nad tím přimhouřit oko a počkat co bude dělat, až půjde sám za sebe.

Vynahradil mně to mírou víc než vrchovatou.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
Nemám legální ani nelegální titul.Jsem obyčejný člověk.