Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle, ale není jen vina Nečase a politiků jemu podobných. To je zejména vina jeho voličů, kteří mu a jim obecně léta tolerují jejich amorální a asociální chování. Vždyť ještě teď tu píší voliči modrých ptáků o tom, že policie útočí na demokracii, když jde po korupci politiků. A stejně jako Nečas označují korupční jednání jako standardní součást politiky. A to všechno proto, aby nevyhráli ti druzí. Účel zkrátka světí prostředky. Jsou to sice zloději, ale jsou naši. Potom se člověk nemůže divit, že do druhého kola prezidentské volby se dostanou dva politici, kteří mají na triku absolutně nejvíce korupčních a privatizačních skandálů v historii. Miloš Mlha zkrátka nekrade. Kradou jen všichni jeho spolupracovníci a on jim to dovolí. O Karlovi ani nemluvím. Jací voliči, takoví politici. To je přímá úměra. Milion slušných, poctivých a morálních voličů si přece nezvolí stranu plnou nemorálních politiků.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že všichni zparchantí až po svém zvolení. Volila jsem slušného Nečase a jaký prašivec se z něj vyklubal!

To se opravdu nedalo vědět předem.

1 1
možnosti

ale na důchodce co žije za 5900Kč měsíčně vypadáte dobře

0 1
možnosti
Foto

Mít Nečas svůj tajný policejní tým jako pan ministr Gross tak by se to nikde neřešilo. A jak bysme byli spokojeni se stavem demokracie.:-)

0 1
možnosti
Foto

Prase, ptákostrana, lžidoktor , koryta.......už fakt chybí jenom ten voltstrít a na vodě i na moři , rozbijeme agresoři....Modří jsou špatní, Pecina Rusnok a spol také. Kdo nám zbývá ? Podle článku snad ten zloděj (?) Rath.Nebo komunisti.

Tak naznačte. Nadávat na vše je dobré pouze , aby Vám klesl tlak krve.;-)

5 8
možnosti

Autore, příběh Nečase a jeho milenky jste popsal velmi dobře. Zeman jako prezident v podstatě neměl žádnou lepší volbu.Postupuje ve shodě s Ústavou ? - postupuje !!!! Že se to nelíbí Nečasovi a jeho nohsledům nemůže přeci nikoho překvapit.Kdo by taky chtěl předčasně od plného koryta ? Málokdo !!!!! Nakonec i neúspěšný kandidát na prezidenta ukázal jaký je vlastenec, když naší zemi nepravdivě po celé Evropě pomlouvá, uchyluje se až k takovým tvrzením , že nástup Zemana k moci je jako nástup Hitlera k moci v nacistickém Německu. Přítom Švancnberkovi šlo jenom o majetek od samotného počátku , zloděj zlodějská.Jak mu mohlo tolik lidí naletět na ty jeho kydy a hlavně z řad mládeže , to by se dalo ještě pochopit , ale umělci , lidé vzdělani , ne , to není jenom tak , tam muselo jit buď přímo o podplacení , nebo sliby budoucích výhod. Ale v případě převzetí úplatků od Švancnberka se vlastně jedná o vlastizradu , to by se mělo taky prošetřit.:-/;-O

11 5
možnosti
Foto

Dalo by se skoro říci, že máte pravdu. Ovšem složení vlády, které má též vypovídající hodnotu, hovoří o něčem jiném. Je třeba vše hodnotit v souvislostech. Jména Fischer, Pecina, Toman, Balvín, Ciencala a další nejsou zárukou demokracie. Naopak!!! Jsou to všeho schopní slouhové.

4 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
Nemám legální ani nelegální titul.Jsem obyčejný člověk.