Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte, že je s tímto systémem spjatá paní Táňe Fišerová?  Když prošla bez potíží?

1 0
možnosti
Foto

Paní Fišerovou bude volit tak nevýznamná část voličů, že nikoho neohrožuje.

0 0
možnosti

Aha - jenže chyba ministerstva byla odstraněna, a pan Okamura je stále mimo (což si gramotní spočítali ihned po zveřejnění výsledků z MV).  Na koho problém svalíme teď.

Mimochodem: Čemu potřebují "zasvěcení" zabránit?  Která pravomoc prezidenta by mohla být panem Okamurou využita k jejich zničení?

1 0
možnosti

a proč si myslíte že má Okamura pravdu. Pokud je to tak, že mu našly stejné podpisy u vícero lidí, že je podepsal jeden člověk, a druhý udělal seznamy. Ostatně petice se musí udávat s celou adresou, nikoliv pouze název města. To je stejné jako kdyby se napsalo jméno a místo bydliště, třeba, Praha. Víte jak je ,třeba, Praha velká  rozlohou a kterou Prahu má dotyčný na mysli? Jinak proti němu nic nemám, každý kdo si myslí, že by byl dobrý president, ať jim je.Ale ať si je vědom toho, že president republiky to není jako diktátor, anebo král či jiný mocnář.

 Pokud by měl nějaké pravomoce, kromě těch co má, pak bych pochopil proč tam tolik lidí chce

3 4
možnosti
Foto

To je právě ono.Jemu údajně nenašly stejné podpisy.U něj našly jednou rukou vyplněné formuláře, což zdůvodňoval tím, že je vyplňovali sběrači podpisů a podpisy byly pravé.

3 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
Nemám legální ani nelegální titul.Jsem obyčejný člověk.