Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sarajevský atentát

Klaus má opět pravdu. Je to útok na hodnoty, které představuje, zastává a již dvacet let prosazuje. Je to útok na jeho osobu.

Klaus opět mobilizuje své věrné korupčníky, zloděje, kriminálníky všeho druhu. Jak jsem již v úvodu citoval z jeho prohlášení, lidé a média neútočí proti amnestii, ale proti jeho osobě. V tom má naprostou pravdu. Klaus totiž ztělesňuje to nejhorší, co může člověk, politik ztělesňovat. Naprostou prohnilost, prolhanost, narcismus, aroganci, nemorálnost, kleptománii a další poruchy chování.

Je to on, kdo zavelel zhasnout, aby soudruzi mohli ukrást podniky, kterým šéfovali, rozkrást z nich co se dalo a co zbylo hodit do kuponové privatizace.

Byl to on, kdo zavelel bankám půjčovat peníze na údajnou privatizaci, přičemž ti, kdo si půjčovali drobné v řádech stovek tisíců je s 19% úrokem spláceli a soudruzi Šloufové a jim podobní si brali desítky milionů, které nikdy nesplatili.

Byl to on, soudruh Kočárník, soudruh Dyba, soudruh Stráský, soudruh Ježek, soudruh Saltzman a desítky dalších soudruhů, kteří zde vytvářeli to zlodějské prostředí ve kterém se tolik líbilo i nesoudruhům, ale stejně smýšlejícím kriminálníkům jako byl Mrázek,Pitr, Provod,Starka, Krejčíř, Spěvák, Malina a další. Mimochodem. Amnestie se nedotkla Maliny, přestože ji má zaplacenou. Vsadím boty, že ještě dostane milost.

Je to on, kdo protežuje Kindly, Zachriáše, Benešové a všechny ty nohsledy, kteří zde vytvářeli falešné doktory a magistry, aby je mohli rozmístit ve státní správě na těch důležitých místech.

Protože místní příslušnost v české "justici" hraje velkou roli, muselo být v Praze, kde se činilo nejvíce zločinných rozhodnutí speciálně ošetřeno rozmístění státních zástupců a soudců. Aby se vše dalo zastavit v zárodku. Proto Grygárek, Rampula, Vesecká. Proto Sváček, Bureš a jiní. A proto nad všemi Klaus se svou amnestií a milostmi. Co se nepovedlo jim, zastavil on. A jelikož se blíží konec a není jisto, kdo bude na Hradě, což zatím bylo vždy předvídatelné, tak se musel udělat generální úklid.

I když Klaus mluví o tom, že média informují jednostraně a lživě, opak je pravdou. Lživě zdůvodňuje tu zrůdnost právě on. On a jeho nohsledi se zaštiťují judikátem, který s trestní věcí nemá žádnou souvislost. Oni lžou i v tom, že žádný recividista a násilník nemůže být propuštěn. I patnáctkrát trestaný recidivista může třeba za maření úředního rozhodnutí dostat trest do jednoho roku. I dvacetkrát trestaný recidivista (trestaný za vše možné) může za drobnou krádež např. flašky rumu dostat trest do jednoho roku. Podmínka, že nebyl v posledních pěti letech trestán za něco jiného, než za co je ve vězení, je málo. Navíc je tu ta okolnost, že někteří recidivisté měli odsezeno např. 23 měsíců, takže podmínka, že nebyl 5 let před 1.1.2013 trestán, se smrskává na roky tři a jeden měsíc a pokud po tuto dobu před nástupem nic neudělal, jde ven.

Zrovna tak, jako po té, co se provalilo černé financování a strana ODS se trhala přešel Klaus do protiútoku. Aby dal najevo těm, co je strana živila, že je nutno se semknout, ze všeho se vylhat a jet dál, jinak hrozí, že by to s nimi mohlo špatně dopadnout, tak mobilizuje i nyní. Ono těch spoluviníků, kterým je třeba připomenout, že ani oni nebyli čistí je dost. Nečasem počínaje, přes Němcovou, Sobotku a další a Řebíčkem nebo Bémem konče. A nejlepší je vždy protiútok.

Já si ale myslím, že nyní už nas..l tolik lidí, že už těch na které apeluje, tolik nebude. Já osobně jsem pro to, aby 7. března až bude odcházet z Hradu mu lidé za jeho učinkování na Hradě vytvořili symbolickou uličku hanby. Jsem přesvědčen, že se najde hodně lidí, kteří se budou snažit z něj udělat modlu a stavět mu pomníky. Můj názor je takový, jaký měla o těchto lidech moje babička. Ta by řekla.

Nas..t na hrob a žádný kytky.

Autor: Vítězslav Nedbalý | středa 9.1.2013 1:33 | karma článku: 28,09 | přečteno: 1230x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kolaborace v přímém přenosu

Jedu do Moskvy uctít vojáky, kteří padli ve 2. světové válce. To byla slova prezidenta Zemana před jeho odjezdem .

10.5.2015 v 15:28 | Karma: 29,00 | Přečteno: 1303x | Diskuse| Ostatní

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

V záplavě blogů, reagujících na současné dění v ČSSD si dovolím upozornit na jinou skutečnost. Tou je lhaní pana Kalouska.

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47 | Přečteno: 3107x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

Pokud jste takoví demokraté, jak hlásáte na vše strany, tak vás vyzývám, ROZPUSŤTE SNĚMOVNU !Pane Schwarnzerbergu.Máte pravdu, když říkáte, že i NSDAP v roce 1933 a KSČ v roce 1948 nastoupili k moci a neporušili při tom ústavu. Umožnili jim to ale nekompetentní politici, kteří ani nepochopili, která bije. Vy s Kalouskem, Drábkem,Nečasem a PANI ́Peak, jste původci toho marasmu, který zde panuje.Zeman jen využívá vaší neschopnosti se demokraticky domluvit na rozpuštění sněmovny, jelikož zločincům nelze dát možnost dál vládnout.

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32 | Přečteno: 901x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Demokracie podle Nečase a jeho ptákostrany

V říjnu minulého roku jsem napsal blog "Plíživý nástup totality". Nyní musím napsat, že tento nástup už není plíživý, ale díky konání zločinců ve vládě a parlamentu se mohutně zrychlil a nyní jde o samotnou podstatu demokracie. Zneužívání tajných služeb, korumpování poslanců a obecně lidí, jež mají z titulu své funkce vliv, jako jsou soudci, státní zástupci, policisté nebo vysocí státní úředníci, pod vládou "rozpočtově zodpovědné a protikorupční vlády", dosáhla obludné míry. Toho nyní zneužívá Zeman k demontáži demokracie.

15.7.2013 v 0:06 | Karma: 38,21 | Přečteno: 1662x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Tak se nám Klausovi vybarvili

Václav Pružinskij-Klaus nechce na Hradě cizince. Dcera komunistického zločince Šalgoviče nechce, ač sama cizinka, aby se na Hradě mluvilo cizí řečí.Václav Klaus ml.se vysmívá panu Schwarzenbergovi,jak spívá hymnu. Zajímalo by mně, jak jí spívá on s tou křivou hubou.

19.1.2013 v 1:46 | Karma: 30,16 | Přečteno: 1724x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
Nemám legální ani nelegální titul.Jsem obyčejný člověk.