Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Mantra pana Nečase

Pan Nečas nám to vysvětlil. Volební neúspěch reformní vlády je normální. Reformní vláda musí dělat nepopulární kroky atd.,atd.,atd.Volební debakl je také normální?

Tak jsem zase o něco chytřejší. Pan Nečas mě v televizi vysvětlil, že volební neúspěch vládní strany je v polovině vládnutí vlastně normální, protože vláda musí dělat nepopulární kroky a musí být rozpočtově zodpovědná, protikorupční a další bla, bla, bla. Pan Nečas je dokonce přesvědčen, že opakováním těchto nesmyslů stále dokola, jako nějakou mantru, přesvědčí voliče, že má pravdu.

Já si, na rozdíl od pana Nečase myslím, že vyprávět takové pohádky voličům a mít při tom za zády pana Drobila, který je naprosto jasný korupčník pro většinu národa a to i potom, co se několikrát ODS podařilo zastavit jeho trestní stíhání je blbost a absolutní nepochopení reality. Volič totiž má také mozek a dokáže vnímat i takové nuance, jako je chování pana Drobila po tom, co byl nahrán jako korupčník. Ještě než složil neudržitelnou funkci, pomstil se tomu, kdo to ohlásil vyhazovem. Volič také dokáže vnímat to, že ODS ho potom udělala místopředsedou. A v neposlední řadě vnímá jistě i to, že byl v ODS pověřen dělat volebního manažera. Zrovna tak udělala místopředsedou pana ProMoPro Vondru. Pane Nečasi. Volební výsledky můžete číst také takto. Pan Michálek míří do senátu, což má od voličů jako satisfakci po ponížení, které mu připravila ODS za jeho odvahu a Vy,pan Drobil,pan Vondra, pan CtrlC+CtrlV doktor Benda a mnozí jiní míříte do zapomnění. Jelikož jsem ale slyšel, že i na Vás pane Nečasi je veden spis míříte možná i někam jinam.

 Další věc, na kterou mám zásadně jiný názor než vy, je vaše nelegitimní vládnutí. Není totiž pravda to, co neustále tvrdíte, že jste dostali mandát na čtyři roky. Přestože jste nevyhráli volby, zákulisními manipulacemi se vám podařilo  sestavit vládu. Jenže programové prohlášení vlády jste přednášel v čele koalice ODS,TOP09 a VV. A důvěru sněmovny dostala také koalice ODS, TOP09 a VV. O nějakém spolku korupčníků LIDEM tam nebylo ani slovo. Že je to jen účelově zkorumpovaný spolek je zřejmé z toho, že jako strana ještě neměli ani ustavující sjezd. Možná jim dělá problém to, že jich je moc a nemohou sehnat vhodný sál. Někde jsem slyšel, že už jich má být v celé republice skoro sto.

Co se týká toho voličského vnímání, tak možná ve své papalášské velikosti ani nevíte, že volič vnímá i takové maličkosti, jako byl Váš komentář k největší demonstraci po roce 1989. Prohlásil jste, že máme právo demonstrovat a když nás to baví, ať demonstrujeme. Ono nás to ale pane AROGANTNÍ nebaví. Ono nás ani nebaví nechat se odírat, aby jste měli co rozkrádat. A to i přesto, že dřete jako koně. Právě proto jste dopadli, tak, jak jste dopadli. Jsem přesvědčen, že v parlamentních volbách dopadnete ještě hůř.Vy jste tady nastolili vládu zla. Za pomalované plakáty zavíráte, za miliardové krádeže netrestáte a za zabití omilostňujete.

O Vašem smýšlení hovoří i to, jak jste se vyjádřil ke kauze Smetana. Prohlásil jste, že Vám to nestojí ani za komentář. To by ale mělo. Protože i to byla jedna z těch nuancí, které ve své povýšenosti nevnímáte a necítíte, a které měly vliv na váš volební zisk.

Nejste ale sám, kdo se odtrhl tak od reality. Jyrka Paroubek byl tou mocí také tak oslněn, že si ani nevšiml, že mu LEV 21 chcípnul a to i s gumou Šlégrem.

Autor: Vítězslav Nedbalý | neděle 14.10.2012 1:48 | karma článku: 37,84 | přečteno: 1859x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kolaborace v přímém přenosu

Jedu do Moskvy uctít vojáky, kteří padli ve 2. světové válce. To byla slova prezidenta Zemana před jeho odjezdem .

10.5.2015 v 15:28 | Karma: 29,00 | Přečteno: 1303x | Diskuse| Ostatní

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

V záplavě blogů, reagujících na současné dění v ČSSD si dovolím upozornit na jinou skutečnost. Tou je lhaní pana Kalouska.

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47 | Přečteno: 3107x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

Pokud jste takoví demokraté, jak hlásáte na vše strany, tak vás vyzývám, ROZPUSŤTE SNĚMOVNU !Pane Schwarnzerbergu.Máte pravdu, když říkáte, že i NSDAP v roce 1933 a KSČ v roce 1948 nastoupili k moci a neporušili při tom ústavu. Umožnili jim to ale nekompetentní politici, kteří ani nepochopili, která bije. Vy s Kalouskem, Drábkem,Nečasem a PANI ́Peak, jste původci toho marasmu, který zde panuje.Zeman jen využívá vaší neschopnosti se demokraticky domluvit na rozpuštění sněmovny, jelikož zločincům nelze dát možnost dál vládnout.

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32 | Přečteno: 901x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Demokracie podle Nečase a jeho ptákostrany

V říjnu minulého roku jsem napsal blog "Plíživý nástup totality". Nyní musím napsat, že tento nástup už není plíživý, ale díky konání zločinců ve vládě a parlamentu se mohutně zrychlil a nyní jde o samotnou podstatu demokracie. Zneužívání tajných služeb, korumpování poslanců a obecně lidí, jež mají z titulu své funkce vliv, jako jsou soudci, státní zástupci, policisté nebo vysocí státní úředníci, pod vládou "rozpočtově zodpovědné a protikorupční vlády", dosáhla obludné míry. Toho nyní zneužívá Zeman k demontáži demokracie.

15.7.2013 v 0:06 | Karma: 38,21 | Přečteno: 1662x | Diskuse| Politika

Vítězslav Nedbalý

Tak se nám Klausovi vybarvili

Václav Pružinskij-Klaus nechce na Hradě cizince. Dcera komunistického zločince Šalgoviče nechce, ač sama cizinka, aby se na Hradě mluvilo cizí řečí.Václav Klaus ml.se vysmívá panu Schwarzenbergovi,jak spívá hymnu. Zajímalo by mně, jak jí spívá on s tou křivou hubou.

19.1.2013 v 1:46 | Karma: 30,16 | Přečteno: 1724x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
Nemám legální ani nelegální titul.Jsem obyčejný člověk.